FÅ DIN FÖRENING ATT SYNAS!

SPORT

TIDIGARE Foton

F.A.Q

Hur går det till?

För att boka fotografering till din förening så kontaktar ni mig på något av kontaktsätten i menyn ”Kontakt” Där efter kommer jag att besvara er bokning inom 2-3 arbetsdagar.

Nu när bokning är gjord kommer jag be om ett personligt möte med er. Detta för att gå igenom ekonomi och hur ni som förening tänker kring fotografering samt information om GDPR. Allt för att ni ska känna er trygga i mitt arbete. Där efter skriver vi ett avtal.

Ett uppdragsavtal kommer att skrivas med er för att sätta upp ramar för uppdraget. I avtalet beskrivs vad som ingår i uppdraget och vad ni som kund har rätt till gällande bilder osv. Avtalet är bundet i 1 år eller mer beroende på vad ni som förening beslutar.

Fotografering

Varje förening som ingår i ett avtal med mig får en portfolio med samtliga bilder som tas under uppdraget. Bilderna är självklart redigerade och oftast publicerade på portalen 24 timmar efter uppdraget.

OBS!
Portalen är självklart lösernordsskyddad så att bara föreningen kan komma åt den!

Jag utigår alltid från att mina bilder ska vara färdiga 24 timmar efter avslutat uppdrag för att föreningen ska kunna använda bilderna dagen efter till för deras Hemsida, Nyhetsutskick osv.

Alla bilder som hamnar i Portalen är vattenstämplade med min logga. Detta är för att motverka Copyrighing.
Bilderna i Portalen är färdigredigerade med hög upplösning och redo att laddas ner och användas!

VIKTIGT!
Bilderna får under inga omständigheter redigeras eller ändras!

Pris: 650:- Exl.moms/tim

För företag kostar det 650 kr i timmen. Minimidebitering är 2 timmar Alla priser exklusive moms. bildredigering samt leverans av bilder levereras högupplöst.
ÄR DU REDO?