Om mig

OM MIG

Jag utvecklas med tiden!

Jag en talangfull och passionerad individ som har en bakgrund inom film och har nu förvandlat min kreativa energi till fotografi. Efter att ha spenderat tid på att skapa och dela videor på Youtube insåg jag att det fanns en djupare passion för att fånga ögonblick genom fotografiet.

Som en självlärd fotograf började jag min resa genom att undersöka olika tekniker och principer genom att utforska Youtube och andra informationskällor. Med tiden väcktes en önskan om att lära sig mer och ta fotografering till nästa nivå. Denna önskan ledde till en sommarkurs på Kulturama, där jag fick möjlighet att studera film från grunden. Här förvärvades kunskaper om allt från synopsis och manus till klippning och filmning, vilket gav en gedigen grund att bygga vidare på.

Under en sommar valde jag att arbeta som gatustädare för att spara ihop pengar till min första systemkamera, en Canon EOS 700D. Kameran var egentligen avsedd för filmande ändamål, men med tiden växte intresset för fotografering och kameran blev en förlängning av min kreativa uttryck.

Utan någon tidigare kunskap inom fotografi, började jag min resa genom att utforska olika tekniker och riktlinjer för att ta bättre bilder. Genom att experimentera och träna regelbundet utvecklades färdigheterna gradvis. Nu befinner sig jag på en resa där jag fotograferar för olika föreningar och evenemang. Sportfotografering har blivit en specialitet som ger möjlighet att fånga unika och oförutsägbara ögonblick som ingen trodde var möjligt att föreviga.

För mig är fotografering mer än bara en hobby, det är en upplevelse att kunna fånga de speciella ögonblicken och dela dem med andra. Att fånga känslor och spänning i en bild är en konstform som jag ständigt strävar efter att behärska. Det är en passion som drivs av en vilja att berätta historier och skapa minnen som varar för evigt genom fotografins magi.

Jag är en inspirerande individ med en osviklig entusiasm för att utforska och utveckla mina fotograferingsfärdigheter. Genom att specialisera mig inom sportfotografering och fånga unika ögonblick har jag skapat en egen unik stil och bidrar till att förvandla ögonblick till tidlösa minnen.

© 2023 Created with Royal Elementor Addons