Din historia

Din kärlekshistoria

Välkommen till ”Din kärlekshistoria”, där varje bild berättar en unik berättelse om kärlek, ömhet och gemenskap. Genom mina linser fångas ögonblick av förbindelse, skratt och kärlekens djupaste känslor.

Varje bild är ett ögonblick i er resa tillsammans, ett kapitel i er kärlekshistoria. Från de första förtrollande ögonblicken till de djupaste och mest gripande stunderna, varje bild är en påminnelse om den skönhet och magi som finns i er relation.

Låt mig få äran att föreviga era speciella ögonblick och skapa en visuell berättelse som kommer att vara en skatt för er livet ut. Tillsammans ska vi skapa ett konstverk som fångar essensen av er kärlekshistoria och som ni kommer att vara stolta över att dela med er av.

Kom med mig på en resa genom era kärleksögonblick och låt oss skapa minnen som varar för evigt. Din kärlekshistoria väntar på att bli berättad genom mina bilder.

Tjänster

Mina paket

Lilla paketet

Det här bröllopspaketet är perfekt för er som kanske gifter er i smyg, eller av andra anledningar vill ha en mindre fotografering. Paketet går att skräddarsy så kontakta mig så hittar vi tillsammans en bra lösning! Denna fotografering gäller endast er två, vittnen och eventuella barn.

 • 1-2 timmars fotograferande
 • Bröllopsmöte där vi går igenom era förväntningar och dagen i stort.

6000:-

Stora paketet

Detta paket är skapat för dig som önskar att jag fångar varje steg av ert bröllop, från de förberedande stunderna till efterfestens glädje.

I paketet ingår ett planeringsamtal innan bröllopet där vi tillsammans diskuterar era önskemål och förväntningar på mig som er fotograf.

• Vi arrangerar även ett personligt möte inför bröllopet för att säkerställa att vi är helt på samma sida och att jag förstår era önskemål och behov.

• För att ge er möjlighet att snabbt och enkelt ta del av era minnen, levererar jag bilderna digitalt inom endast 24 timmar efter ert bröllop.

• Som en extra fin touch inkluderar jag även USB-stickor med gravering, vilket ger er en vacker och personlig fysisk kopia av era viktigaste ögonblick.

10.000:-

Mellan Paketet

Detta paket passar dig som vill att jag skall fotografera cermoni samt efterporträttbilder.

• Personligt möte inför bröllopet.

• Leverans av digitala bilder.

8500:-

  Kontakta mig!

  Låt mig få fotografera er!

  Är ni redo att föreviga ert kärleksfulla ögonblick på den stora dagen? Boka mig som er bröllopsfotograf och låt mig hjälpa er att skapa magiska minnen som varar för evigt!

  Med min passion för att fånga kärlekens ögonblick kommer jag att arbeta nära er för att skapa en minnesvärd upplevelse som speglar er unika personlighet och kärlekshistoria.

  Genom en enkel process kan ni säkra er plats i min kalender för er speciella dag. Skicka in en bokningsförfrågan, och om ert datum är tillgängligt, tar vi det nästa steget tillsammans.

  Som en extra bonus, om ni befinner er i Stockholm, inkluderar jag en kortare provfotografering på ca 30 minuter i ert valda paket. Det ger oss möjlighet att träffas och skapa en bekväm atmosfär innan er bröllopsdag.

  Låt mig föreviga era vackra stunder och låt oss tillsammans skapa minnen som ni kommer att chera för resten av livet. Kontakta mig idag för att boka er plats och låt oss påbörja resan mot ert drömbröllop!

  T_VIT

  Tel: +46 708 28 45 31 | Email: hello@nordgrensfoto.se

  © 2024 Created with Nordgrensfoto.se