Om

Hej!

Som 25-årig kille från Stockholm har jag upptäckt en passion för fotografi som har förvandlat mitt sätt att se världen. Min resa som fotograf började inte med en kamera i handen, utan med en kurs på Kulturama där jag lärde mig grunderna i filmskapande, från manus till synopsis. Där lärde jag mig inte bara att berätta historier genom rörliga bilder, utan också att förstå kamerans grundläggande funktioner som en väsentlig del av det visuella berättandet.

Min fascination för att fånga äkta känslor och verkliga ögonblick växte när jag började experimentera med min kamera. Jag fann mig själv dra till naturen, fascinerad av dess skönhet och oförutsägbarhet. Det var där mitt fotograferande började, med att försöka fånga de flyktiga ögonblicken och de subtila nyanserna i naturens underbara mångfald.

Att fotografera fåglar blev en särskild passion för mig. Deras grace och frihet, deras snabba rörelser och vackra fjäderdräkter, har inspirerat mig att sträva efter att fånga deras skönhet på bild. Genom att spendera timmar utomhus, i tystnad och tålamod, har jag lärt mig att se världen genom deras ögon och försöka förmedla den känslan i mina fotografier.

För mig handlar fotografi inte bara om att ta bilder, det handlar om att skapa en känslomässig upplevelse som berör betraktaren på ett djupare plan. Varje bild jag tar är ett försök att fånga ett ögonblick av sanning och skönhet som aldrig kan återskapas exakt igen.

Så här i Stockholm, omgiven av en mångfald av kultur och natur, fortsätter jag att utforska världen genom min lins och strävar efter att dela med mig av de unika ögonblicken och känslorna som jag har förmånen att fånga.

Screenshot 2024-04-18 102733

Jag har fått äran att fotografera

Idag har min resa som fotograf tagit mig till en mängd olika platser och sammanhang. Jag har haft äran att fotografera för olika föreningar, där jag har fångat deras gemenskap och engagemang i varje bild. Genom att skapa bilder som förmedlar deras budskap och värderingar har jag kunnat bidra till att stärka deras varumärke och skapa en känsla av samhörighet.

 

Jag har också haft möjligheten att arbeta med olika företag, där jag har fångat deras produkter och tjänster på ett sätt som lockar och engagerar deras kunder. Genom att skapa bilder som förmedlar företagens unika stil och identitet har jag bidragit till att stärka deras varumärke och locka nya affärsmöjligheter.

 

Bröllop är en av de mest speciella tillfällena i människors liv, och jag har haft privilegiet att få vara en del av många par’s stora dag. Att fånga kärlekens magi och ögonblickets skönhet är en ära och en utmaning som jag tar på största allvar. Genom att skapa bilder som förmedlar brudparets känslor och ögonblickets magi har jag kunnat skapa minnen som kommer att vara med dem för alltid.

 

Genom att fotografera för olika föreningar, företag och bröllop har jag fått möjligheten att utforska olika stilar och tekniker inom fotografi. Jag har lärt mig att anpassa mig till olika miljöer och situationer, och att skapa bilder som berör och inspirerar mina kunder och betraktare. Och jag ser fram emot att fortsätta utforska och utveckla min passion för fotografi i framtiden.

T_VIT

Tel: +46 708 28 45 31 | Email: hello@nordgrensfoto.se

© 2024 Created with Nordgrensfoto.se