Porträttfotografering

Porträttfotografering

Boka in dig för fotografering utomhus, eller passa på och göra bilder både inne och ute!

Stockholm flödar av miljöer både för stad, grönska och vatten. Vi tar en promenad ut, oavsett väder och gör unika bilder för dig. Miljöerna varvas med för mig beprövade platser men också med nya idéer.

Vi kan också göra bilder i studion så får du en ännu större bredd. Tag med klädombyte om du vill.
Välkommen för en rolig stund, med massvis av snygga bilder!

Låt dig inspereras

Såhär går det till!

När du bokar ett fototillfälle hos mig så gör du det genom mina kontaktsätt som finns på hemsidan. Meddela gärna mig om du vill fotografera inomhus i en bokad lokal eller om du vill fotografera utomhus på en specifik plats.

Jag vill att du ska känna dig naturlig och bekväm att vara framför kameran. Därför är jag inte den som ber dig stå på ett speciellt sätt utan jag kommer be dig bestämma själv just för bekvämlighetens skull. Jag kommer däremot kanske be dig att sitta på ett speciellt sätt eller ta undan håret från ögonen etc. har du önskemål tas det tacksamt emot.

När fototillfället är avslutat sätter jag mig ner och bearbetar samtliga bilder och skapar ett web portfolio där du som kund kan bestämma vilka bilder du vill ha. Du får här bestämma om du vill ha bilderna digitalt eller via USB.

För enkelhetens skull så kan du betala direkt via Swish. Vill du däremot ha faktura så går det också jätte bra.